Medence beüzemelés
Ajánlatkérés

medence beüzemelés

Elérhetőségek:


Tel: +36 70 3 464 777
info@medencemester.hu

Medence beüzemelés, medence tisztítás, medence karbantartás?

Üdvözöljük honlapunkon!


Medence beüzemelés, medence karbantartás
Medence beüzemelés, medence tisztítás, medence karbantartás
Medence beüzemelés, medence karbantartás, medence tisztítás
Medence tisztítás, medence beüzemelés, medence karbantartás

Az idilli kikapcsolódáshoz maximális nyugalomra van szükség. Ne töltse pihenésre szánt óráit medencetakarítással, medence beüzemeléssel. A munkát inkább bízza szakemberre és használja ki drága idejét és a fürdőzés adta örömöket gondtalanul! Megcsináljuk a medence beüzemelését, medence karbantartását, takarítását vagy szezon végén a téliesítését. Medence beüzemeléskor, ha szükséges eltávolítjuk a szennyeződött vizet. Vegyszeres kezeléssel leszedjük a lerakódott vízkövet, fertőtlenítjük a homokszűrőt. Medence karbantartásakor kiporszívózzuk a koszolódott medencét, elvégezzük a szűrőegységek takarítását, beállítjuk, megfelelő szintre állítjuk a víz vegyszer és PH értékét.

Medence beüzemelést és téliesítést Budapesttől egészen a Balatonig vállalunk.

Megrendeléseinket a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk teljesíteni. Rugalmasak vagyunk és hétvégén is elérhetőek a kiszállást illetően.

A részletekre fokozottan figyelünk

Amennyiben minket bízna meg a medence beüzemeléssel és a heti medence karbantartással, egyedi árajánlatot adunk, a teliesítést is kedvezményesen biztosítjuk, házhoz szállítjuk a szükséges vegyszereket. Ellátjuk tanáccsal, javaslatokkal, kérdéseivel bármikor fordulhat hozzánk.

A legjobb visszajelzés nekünk az Ön elégedettsége.

A hibákat korrigáljuk

Amennyiben valamely elem vagy alkatrész meghibásodik, használhatatlanná válik a medence kiegészítők közül bármiben, kicseréljük a selejtes elemet. A meghibásodott szivattyúja javíttatását megoldjuk.

A megbízásainkért jótállást vállalunk.

ElőtteUtána
algás medencetiszta medence
algás medencetiszta medence

Medence beüzemeléssel kapcsolatban kérjen árajánlatot most. (Klikk ide!)