Medence építés, medence fóliázás, medence kivitelezés
Ajánlatkérés


medence építés

Elérhetőségek:


Tel: +36 70 3 464 777
info@medencemester.hu

Zsaluköves fóliás medence építés


Medence építés
Medence építés
Medence építés
Medence építés

Hazánkban rendszerint ezt a típust választja akik medence építés mellett határoz, mert a hagyományos csempeburkolatnál olcsóbban és gyorsabban megalkotható.



Zsalukő felhasználásával gyorsan, egyedi méretben, alakban elkészíthető. Építhetünk belőle süllyesztett, vagy feszített víztükrű medencét, de megszabható többek közt a mintázata, felülete, vízmélysége, formája is.



1,5 mm vastag szöveterősített fóliát használunk, aminek élettartama hosszú. A zsaluköves fóliás medence építése a legjobb választás, mivel ez a legegyszerűbben felújítható medence variáció.



A fólia elavulás esetén könnyen cserélhető, de erre 10-15 évig biztosan nem kell számítani. (A gyártó 10 év garanciát vállal az anyagra.)

Színek, minták:
Medence 1 Medence 2

Alkorplan katalógus megtekintése (angol nyelvű PDF)


A zsaluköves fóliás medence építés folyamata

 • A medence építés, hely kialakításával kezdődik (földmunka kézi erővel, szükség esetén géppel);

 • Ezután, a munkagödör aljára kavicságyat helyezünk, amire vasalt lemezbeton kerül. Ekkor helyezzük el a szükséges szerelvényeket. (padlóösszefolyó, csövek, idomok, stb.);

 • Ezt követi az oldalak felrakása zsalukőből. Vasalás, szerelvények beiktatása, majd vibrált betont helyezünk a zsalukő üregeibe. Kialakítjuk a befúvók, szkimmer, lámpa esetleg látvány és élmény elemek helyét.

 • Miután a beton megkötött, cementhabarccsal vakolást, glettet kap a medence, majd geotextíliát helyezünk a belső felületre.

 • A fóliát összehegesztjük a medencében amit a peremre rögzített PVC fóliabádogra fixálunk.

 • A medence építés végső fázisa, a gépészet telepítése, a szegélykő rögzítése, a medence körüli terep elrendezése esetleg napozóterasz kiépítése burkolása.



  Zsaluköves fóliás medence építéssel kapcsolatban kérjen árajánlatot most.
  (Klikk ide!)


  "Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá!
  A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik."
  /Goethe/