Medencefedés, medencetakarás
Ajánlatkérés


medence építés

Elérhetőségek:


Tel: +36 70 3 464 777
info@medencemester.hu

Medence fedés, medence takarás


Klikk a képre

Medence fedés 1
Medence fedés 2
Medence fedés 3
Jacuzzi fedés


A medence fedése, takarása több szempontból is előnyös.

Pénzt és időt takaríthatunk meg vele!

A víztükör lefedésével megakadályozzuk a vegyszerek kipárolgását, fűtött medencevíznél a hőveszteséget és kevesebb szennyeződés kerül a medencébe.


Polikarbonát medencefedések


Íves, asszimetrikus, trapéz formában, különböző magasságú kivitelben készülnek. A profilrendszer ötvözött alumínium. Alap az eloxált ezüst vagy antracit, de többféle színben, mintában rendelhető. Egycellás üreges (10mm vastagságú), vagy 6 mm-es üvegszerű, víztiszta tömör polikarbonát lemez falat választhatunk.

Cégünk kizárólag PRÉMIUM kategóriás medencefedéseket forgalmaz.

(Segítségképpen, konkrét árajánlat hiányában: A medencefedés ára körülbelül azonos egy átlagos medence költségéhez közeli "befektetés". Ez egyszeri kiadás, viszont két-háromszorosára növeli a medence használhatóság idejét az éven belül. Például télen a házi szaunaszeánszok alkalmával merülőmedenceként is funkcionálhat.)


A medencefedések végfala levehető, a szegmensek egymásra tolhatóak.
Igény szerint - amennyiben van rá hely - hosszabbra lehet készíteni a sínpályát, így a fedés messzire eltolható a medencétől.

Ezen medencefedések alatt a viz átlagosan 6-10 fokkal magasabb.Hatalmas előny, hogy fűtés nélkül is évente 6-8 hónapig használhatóak, de fűtött vízzel 8-10 hónapig élvezhető. A víz fürdésre, úszásra alkamas és a leghidegebb téli napokon sem fagy be.


Szolár takaró
Szolár fólia

Szolár takaró (buborékos fólia)

Hőveszteség és párolgás szembeni takarás, némi koszolódás elleni védelemmel.

A medencevíz felszínének takarása egyszerű és hatásos módszer a költségek csökkentésére a 400 mikron vastagságú légbuborékos szolárfólia, amit a helyszínen a víztükörre igazítunk. A szolár takaróban levő légbuborékok hőgyűjtő hatása miatt a viz hőmérséklete 4-8 fokkal magasabb mint nélküle.

Használata csörlőszerkezettel javasolt.

Beltéri medencék eseténem a vegyszer és víz kipárolgás mellett minimalizálhatjuk páramentesítő berendezés teljesítményét/üzemidejét, így kötséghatékonyabb az "uszoda" fenntartása.
Biztonsági medence takaró

Biztonsági medencetakarás

Szöveterősített PVC ponyva, bevarrt alumínium rudakkal kombinált medencetakarás.
A merevítő rudak a medence peremén megtámaszkodnak, nem süllyednek a vízbe, így ez a takarás elviseli, ha valaki rálép, ráesik. Gyermekbiztos, valamint háziállat védelmében lehet kardinális.
Ez a típusú medencetakarás alkalmas a téli fedésre is.


Téli takaró
Téli takaró

Téli medencetakarás

A medencénket feltöltött állapotban ajánlott átteleltetni. A felszínét téli takarófóliával érdemes lefedni, amely megfelelően védi a medencét, hogy az évek múlásával se veszítse el varázsát, szépségét.

A ponyva lehet előre gyártott, vagy készíthetjük a helyszínen is pontosan az Ön medencéjére szabottan egyedire alakítva.

Az előre gyártott takaróknál a vízzsákos megoldást javasoljuk, míg a helyszínen készített takaróknál a ringlikbe (gyűrűkkbe) akasztható feszítő hevederes rögzítést, vagy ezek kombinációit érdemes alkalmazni.

A téli medencetakaró anyaga szöveterősített PVC ponyva, melyet több színben forgalmazunk és a széles színválasztékból adódóan kertje télen is kellemes és esztétikus látványt nyújthat.

Medence fedéssel, medence takarással kapcsolatban kérjen árajánlatot most. (Klikk ide!)