Medence fóliázás,medence felújítás
Ajánlatkérés


medence építés

Elérhetőségek:


Tel: +36 70 3 464 777
info@medencemester.hu

Medence fóliázás, medence felújítás


Klikk a képre

Medence 1
Medence 2
Dísztó csobogója
Kész japán kert


Szeretné új medencéjét fóliáztatni vagy a régit felújítaná?


Napjainkban egyre szélesebb körben alkalmazott burkolási technika a medence fóliázás.Sikerének titka, hogy a hagyományos csempeburkolatnál olcsóbban és gyorsabban elkészíthető, emellett tisztántartása is sokkal egyszerűbb. A technológia remek megoldás elhasználódott, vizet áteresztő medence felújításra. Legyen akár polipropilén, csempézett, üvegmozaikos, a medence fóliázás kivitelezhető a régi burkolat bontása nélkül.


A fóliabélés egy könnyen tisztítható, lakkozott felületű PVC, amely vízzáró tulajdonságú, ellenáll az UV sugaraknak és nagy élettartammal bír.


A forgalmazott medence fóliákinkra a gyártó 10 év garanciát vállal!


A medence dizájnjának csak a képzelete szab határt: a medence fóliák számos színben és mintázatban kaphatók.


Az esztétikum mellett a komfortérzet növelése is a medence fóliázás mellett szól: kellemesebb érzetet ad, hogy a medencehasználat során teste a lágyabb fóliával érintkezik és nem a hideg csempeburkolattal.
Medence 1 Medence 2

Alkorplan medencefólia katalógus letöltése (angol nyelvű PDF)Kérjük tekintse meg rövid videóinkatMedence fóliázási munkálatok

csupán néhány napot vesznek igénybe, a munkafolyamat kosszal, zajjal nem jár:


- Első ütemben a betonszerkezetre (fenékre és oldalfalra is) 300 mikron vastag geotextíliát helyezünk a fólia védelme érdekében.


- Ezután a medenceperemre ráerősítjük a fólia bádogot (PVC-vel bevont alumínium profil).


- Végül a medence fóliát a helyszínen ráhegesztjük a szerkezetre.Medence fóliázással kapcsolatban kérjen árajánlatot most. (Klikk ide!)